Merkez Zübeyde Hanım Anaokulu
Hamidiye mah.276.sk no1 Haliliye/Şanlıurfa

VİZYON

Fiziksel donanımız, eğitim öğretim etkinliklerimiz ve çalışan personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne ve babalar için de özgün, kaliteli, nitelikli, tanınan, tercih edilen okul öncesi eğitim kurumlarına model olmak.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitim Programını çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor ve öz bakım alanlarında gelişimlerine ortam hazırlamak, değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini artırmak.

BAŞARILAR

Okulumuz öğretmenleri tarafından Okul Öncesi Eğitim Rehberlik Programı Etkinlikleri adlı kitap hazırlanmıştır. Okulumuz iki defa beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.

İKİLİ

SABAH 07:30/12:30 ÖĞLEN 12:30/17:30

DOĞALGAZ KLİMA

SERVİS İMKANI MEVCUTTUR.

OKULUMUZ İL VE İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.

HAMİDİYE MAHALLESİ 276. SOKAK NO/1 ÖĞRETMEN EVİ YANI HALİLİYE/ŞANLIURFA